Interieur

De ontwikkelaar en de architect hebben in de studiefase van het project reeds veel aandacht besteed aan de indeling en afwerking van de appartementen.

Dankzij de unieke gevelbreedte van 8meter heeft ieder pand een lichtrijke woonkamer, waar zowel zit- en eethoek kunnen genieten van een panoramisch uitzicht over het hinterland. Alle slaapkamers geven uit een op terras achteraan en kunnen gebruik maken van een bad- en douchekamer.
De plannen zijn zo opgemaakt dat deze nog volledig kunnen aangepast worden aan de wensen van de koper. 

Voor ieder onderdeel van de afwerking werd gekozen voor onderaannemers die gevestigde waarden zijn in hun vakgebied.
Zo wordt de koper bij iedere onderaannemer uitgenodigd teneinde een volledig gepersonaliseerde afwerking te bekomen. 

Architectuur

De zijkanten van de voorgevel zullen bestaan uit  een grijze natuursteen, type  "Ceppo di Gré".
Deze natuursteen, afkomstig uit Italië is gekend voor zijn duurzaamheid en sterkte. Dankzij het wisselend karakter van de samenstelling van de steen, zal dit de voorgevel een tijdloze uitstaling geven. Deze steen laat zich ook feilloos combineren met het geanoniseerde aluminium in donkerbrons/ bruin, die de voorgevel een warme en uiterst smaalvolle uitstaling zal bezorgen. 

Voor de appartementen werd als doelstelling het genot van het uitzicht voorop gezet. Zo werden de grootte van de raampartijen gemaximaliseerd, profielen vervangen door gelijmd glas en de glazen balkons naadloos gemaakt. 

Partners

Goethals Promotor Luc De Beir architecten